Esite: Hovitie 18 Järvenperä Espoo paritalo

 Hovitie 18 Järvenperä Espoo paritalo


Asuntoesittely paritalo Hovitie 18 Järvenperä Espoo


Asuntoesittely: Yksitasoinen Paritalo Järvenperässä, Espoossa

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniisti pidettyyn ja valoisaan paritalokotiin rauhallisella ja vehreällä Järvenperän alueella Espoossa! Tämä viihtyisä 80 neliön yksitasoinen koti tarjoaa ihanteelliset puitteet perheelle tai pariskunnalle, joka arvostaa toimivaa pohjaratkaisua ja omaa pihaa.

Asunnossa on tilava ja avara olohuone, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja keittiöön, luoden täydelliset puitteet niin arjen kuin juhlienkin viettoon. Neljä huonetta tarjoavat joustavasti tilaa makuuhuoneille, työhuoneelle tai vaikkapa vierashuoneelle. Erillinen wc sekä saunaosasto, jossa on oma kylpyhuone, tuovat arkeen ripauksen luksusta ja käytännöllisyyttä.

Pihan kauniisti hoidettu puutarha kutsuu nauttimaan ulkoilmasta, ja oman kodin suojaisella pihalla on tilaa niin lasten leikeille kuin aikuistenkin rentoutumiselle. Yhtiön tontilla on lisäksi yhteinen leikkipaikka, ja omenapuut tuovat ympäristöön oman viehättävän lisänsä.

Autot on helppo pitää suojassa omassa erillisessä autotallirakennuksessa, jonka yhteydessä on myös varasto. Toiselle autolle löytyy paikka ulkona. Kaikki arjen peruspalvelut, kuten kauppa, koulu, päivähoito ja bussiyhteydet, ovat vain muutaman sadan metrin päässä, joten sijainti on erinomainen.

Tule ja ihastu tähän lämminhenkiseen kotiin, joka tarjoaa loistavat puitteet mukavaan asumiseen!

Perustiedot

Sijainti
Hovitie 18 C, 02940 Espoo
Kaupunginosa
Järvenperä
Kohdenumero
21945045
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
80,3 m²
Tontin pinta-ala
2 923 m²
Kokonaispinta-ala
80,3 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavista pinta-aloista. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä , isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua suurempi tai pienempi. Myyntihinta ei ole neliöhintaperusteinen.
Huoneiston kokoonpano
4h + k + rt + wc + s +psh + khh
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Asunto on pidetty todella hyvässä kunnossa.
Lisätietoa vapautumisesta
1-2 kk kaupasta
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin. 2018 jääkaappi/pakastin uusittu.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet. Varustus: bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Oma iso varasto autotallin takaosassa. Käynti toiselta puolelta rakennusta.ulkovarasto
Näkymät
Omalla pihalle ja yhteiselle piha-alueelle. .
Tulevat remontit
Porrasvalaisimien ja varaston seinävalaisimien uusinta, valokuitu, roskakatos. Ulko-ovien ja lukkojen uusiminen 2024 12.000,00 Aitojen korjaus 2025 500,00 Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 1997 Sokkelimuovi asennettu, asunnot A ja B Parkkipaikan ja autotallin asfaltointi 2000 Aitojen maalaus 2001 Autotallien- ja varastojen ovien maalaus 2002 Digi-TV -päivitys 2003 Pihakäytävien päällystys kivituhkalla Asunto D vesivahingon korjaus:- kattoluukun tiivistys- olohuoneen sisäkattopaneelien ja lämpöeristeiden uusiminen Kaikkien asuntojen kattoluukkujen tiiviyden tarkistus Asuinhuoneistojen ilmanvaihtokanavien puhdistus 2005 Ikkunanpuitteiden huoltokäsittely/pinnoitus 2006 Asunto D ilmanvaihtokanavien puhdistus 2007 Aidan huolto ja maalaus Postilaatikkotelineen rakennus ja postilaatikkojen uusiminen 2008 Sadevesikaivojen ja salaojaputkien huuhtelu ja tyhjennys Aidan rakentaminen Hovitie 16 ja 18 väliselle rajalle 2009 Antennikeskuksen uusinta Autotallin sokkelin kunnostus 2009 Hulevesiputken liittäminen kaupungin verkkoon 2010 Salaojan rakennus talon AB ja varastorakennuksen väliselle piha-alueelle Pihavalojen uusiminen Pihakäytävien päällystys kivituhkalla Autotallin ja varaston ovien huoltomaalaus Lipputankoalueen kunnostus ja uusiminen Mattotelineen kunnostus, hionta ja maalaus Kipsilevyjen asennus autotalleihin B ja E 2011 Piha-alueiden kunnostustöitä 2012 Etäluettavien sähkömittareiden asennus ja käyttöönotto Piha-alueiden kunnostustöitä 2013 Aitojen pesu, huolto ja maalaus Parkkipaikan asfaltin paikkaus 2015 Ulkopuolisten ikkunalistojen tarkistus ja kunnostus 2016 Keinujen uusiminen ja turvamaton asennus 2017 Sokkeleiden huolto, kunnostus ja pintakäsittely:- kaivaminen, pohjatyöt, tasoitus, hionta ja rappaus 2018 Asuinhuoneistojen ilmanvaihtokanavien puhdistus 2019 Asunto B vesivahingon korjaus:- vuotavan läpiviennin korjaus 2020 Kattojen kunnostus, korkeapainepesu ja pinnoitus- rikkinäisten laattojen vaihto Huippuimurien huolto/vaihto, talo E/F 2021 Hovitien ja Sisäkönkujan puoleisen aidan kunnostus: Oikaisu, pesu, rikkinäisten lautojen vaihto ja maalaus 2022 Huippuimurien huolto/vaihto, talo A/B 2023 Valokuitu: kaapeloinnin kaivuutyöt + postilaatikon edustan laatoituksen kunnostus Taloyhtiön lumilingon huolto 2024 Valokuitu: päätelaitteiden kytkentä ja käyttöönoton viimeistely
Rannan omistus
Ei rantaa
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Uusi kiuas 2023. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto


Vastikkeet

Hoitovastike
264,99 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
264,99 € / kk

Muut maksut

Lämmityskustannukset
155.33 € / kk
Vesimaksu
10 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan. Oma mittari.
Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Hovitie 18
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1992
Huoneistojen lukumäärä
6
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 923 m²
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Asukkaat hoitavat kiinteistön huollot ja lumityöt.
Isännöinti
Osakasisännöinti Janne Mironoff p. 0401314005. Kirjanpidon hoitaa Rantalainen Oy.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Espoon kaavoitus p. 09-816 21.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
sähkö, muu kattolämmitys
Tontin omistus
Oma
Tilat ja materiaalit
Pysäköintitilan kuvaus
autotalleja: 6. piha-autopaikkoja: 8.
Yhteiset tilat
Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Taloyhtiön yhteinen varasto autotalli rakennuksessa.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: muovi. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Tags

Lähetä kommentti

0 Kommentit
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ROOF LKV

ROOF LKV

Find Us On Facebook