Esittely: Asuntoesittely omakotitalo Kannistontie 51 Vantaa

KatsoAsunto: omakotitalo Kannistontie 51 Vantaa

5h+k+kph+wc+lasitettu terassi+käyttöullakko

Lidl-kampanja

👉KATSO TÄSTÄ ESITTELYVIDEO

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Vantaan Kannistossa. Tämä vuonna 2004 valmistunut koti tarjoaa toimivaa asumista ja monipuolisia tiloja 112,8 neliömetrin verran. Asunnossa on 5 huonetta, keittiö, kylpyhuone, erillinen WC, sauna sekä lasitettu veranta, joka tuo lisätilaa ja mahdollisuuksia ympärivuotiseen käyttöön. Lisätilana on lämmin käyttöullakko huonetilaksi ja varastoksi.

Lisäksi pihalta löytyy lämmitettävä palju, marjapensaita sekä hedelmäpuita, lämmin ulkovarasto/työtila sekä kylmä tilava ulkovarasto, joka toimii myös lapsille ilahduttavana leikkimökkinä.

Sijainti on ihanteellinen rauhaa arvostavalle. Päättyvän asuntokadun päädyssä sijaitseva koti tarjoaa vehreän ja suojaisan pihan, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja oleskeluun. Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Myös päiväkoti ja koulu ovat aivan vieressä, mikä tekee arjen sujuvuudesta helppoa.

Tämä koti on täydellinen valinta, kun etsit rauhallista ja viihtyisää ympäristöä kuitenkin kätevien yhteyksien ja palveluiden läheltä. Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan!

👉Facebook "Koti PKseutu"


Klikkaa kuvasta esittelyvideot:

              myynnissä olevat pihalliset asunnot            myynnissä olevat kerrostalot

___


KANAVIEN ESITTELY 

Osallisena tässä kaikessa on ROOF LKV:n  n.90 välittäjää ilman aluejakorajoitetta


Lähetä kommentti

0 Kommentit
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Labels

ROOF LKV

ROOF LKV

Find Us On Facebook