Maanrakennustöiden kustannukset voivat herättää kysymyksiä, erityisesti koska useat työvaiheet vaativat erikoislaitteita, kuten kaivinkoneita. Olipa kyseessä pieni maansiirtotyö tai suurempi projekti, kuten salaojaremontti, on tärkeää valita ammattitaitoinen urakoitsija, jolla on kokemusta maa- ja kaivuutöistä. Maarakennustöiden hintoihin vaikuttavat muun muassa maa-aineksen laatu, alueen koko ja työskentelyalueen sijainti.

Toteutuneita hintaesimerkkejä:

Pieniä kaivuutöitä pihalla, Helsinki

Omakotitalon piharemontti, kun orapihlaja-aidan ja sireeniaidan juuret haluttiin poistaa pihalta. Urakoitsija poisti juuret ja kaivoi uudet kaivuu-urat istutuksille. Hinnaksi  urakkahinta, joka sisälsi kaiken.

Hinta: 850 € (urakkahinta). 

👉Katso lisätiedot tästä remontista.

Parkkipaikan teko ja maanvaihto, Espoo

Espoossa paritalon pihalle parkkipaikka. Poistettiin parkkipaikan tieltä kumpare, jonka  kanto ja kasvillisuutta. Tehtiin parkkipaikka tasoittamalla maa ja vaihtamalla murskeeksi.

Hinta: 1 965 € (työn kustannus 1800 €, materiaalikustannukset 165 €). 

👉Katso lisätiedot tästä remontista.


Salaojaremontti ja patolevyjen asennus, Vaasa

Vaasassa erillistaloon salaojaremontti. Pihalle salaoja- ja sadevesijärjestelmät,  tarkastuskaivot, patolevyt. Vanha routaeriste uusittiin.

Hinta: 14 318 € (työn kustannus ja matkakulut 10 460 €, materiaalikustannus 3 859 €). 

👉Katso lisätiedot tästä remontista.

Pihan kaivuuta, Helsinki

Omakotitalon pihan kaivuutyö, koska pihalaatoitusta haluttiin laajentaa, maa-aineksen kaivuuseen ja poisvientiin. Noin 30 m² alueelta maata pois, jonka jälkeen asennettiin suodatinkangas ja alue täytettiin suodatinkankaan päältä kalliomurskeella.

Hinta: 2 748 € (työn kustannus 2 485 €, materiaalikustannukset 263 €). 

👉Katso lisätiedot tästä remontista.


👉Katso 2600 muuta toteutusta