Esittely: Pannipolku 18 Helsinki Hakuninmaa

    

Pannipolku 18 Helsinki Hakuninmaa

                     Paritalo 75m2, rv 1987, 3h+k+kph+wc+sauna+lasitettu veranta+leikkimökki

Kodikas paritalo Hakuninmaalla - Pannipolku 18, Helsinki

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään paritaloon, joka sijaitsee rauhallisella Hakuninmaan pientaloalueella Helsingin Pannipolulla. Tämä vuonna 1987 valmistunut koti tarjoaa toimivaa asumista ja monipuolisia tiloja 75 neliömetrin verran. Asunnossa on kolme huonetta, keittiö, kylpyhuone, erillinen WC, sauna sekä lasitettu veranta, joka tuo lisätilaa ja mahdollisuuksia ympärivuotiseen käyttöön. Lisäksi pihalta löytyy lapsille ilahduttava leikkimökki.

Sijainti on ihanteellinen rauhaa arvostavalle. Päättyvän asuntokadun päädyssä sijaitseva koti tarjoaa vehreän ja suojaisan pihan, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja oleskeluun. Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, ja lähin uimaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Myös päiväkoti ja koulu ovat kävelymatkan päässä, mikä tekee arjen sujuvuudesta helppoa.

Tämä koti on täydellinen valinta, kun etsit rauhallista ja viihtyisää ympäristöä kuitenkin kätevien yhteyksien ja palveluiden läheltä. Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan!


👉Youtube asuntovideot

👉Facebook "Koti PKseutu"


Klikkaa kuvasta esittelyvideot:

              myynnissä olevat pihalliset asunnot            myynnissä olevat kerrostalot

___


KANAVIEN ESITTELY 

Osallisena tässä kaikessa on ROOF LKV:n  n.90 välittäjää ilman aluejakorajoitetta

Lähetä kommentti

0 Kommentit
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Labels

ROOF LKV

ROOF LKV

Find Us On Facebook